Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ ПЕРУКАРСЬКОГО МИСТЕЦТВА "СВІТ ТАКИЙ ЧУДОВИЙ, РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ"

У ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» з 28.11.2016 по 05.12.2016 відбувся тиждень перукарського мистецтва під гаслом «Світ такий чудовий, різнокольоровий!».

28.11.2016. Тиждень розпочався з урочистої лінійки, з оголошення плану проведення тижня та інформації про досягнення перукарів училища. В учнівській майстерні Забаєва Алла Федорівна – майстер виробничого навчання провела корисний та цікавий майстер-клас з інноваційних технологій «Трафаретне фарбування волосся» з використанням фізичних барвників. Завершився день позакласним заходом в групі 2-2 «У світі фарб». Учні створили казкову феєрію про фарби та їх роль в житті людини. Найкращими виконавицями ролей стали Свірідюк Вікторія та Шлапак Вікторія.

29.11.2016. Серед учнів груп 3 курсу та груп ТУ проведено конкурс перукарської майстерності з фарбування волосся. Найкращими серед учасників були Мосніцька Дар'я (група 5-2) та Засипка Марина (група 3-2). Після уроків учні знову поринули у казковий світ. На цей раз свою казку «Веселка» представила група 4-2. Особливо запам’яталися виступи Ледовськіх Олени та Новотуцької Анастасії. 

30.11.2016. Викладач спецдисциплін Чучіна Олена Миколаївна провела відкритий урок-конференцію «Історія фарбування волосся». Також в цей день, для учнів груп перукарів та майстрів виробничого навчання, технологом компанії АКМЕ було проведено семінар по використанню професійної фарби.

01.12.2016. Майстер виробничого навчання Прокопенко Валентина Олександрівна провела майстер-клас з інноваційних технологій «Фарбування волосся кольоровою крейдою». Образ, створений майстром, був дуже романтичним та різнокольоровим.

Після уроків учні поринули у нову казкову історію «Кольорові історії Гоголя». Учні групи 1-2 відтворили українське село часів Гоголя з його колоритом та мешканцями. Особливо запам’яталися чортеня у виконанні Полтавець Лілії та Оксана у виконанні Меркулової Софії.

02.12.2016. Майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін разом з учнями підготували позакласний захід професійної спрямованості «Світ такий чудовий, різнокольоровий». Учні продемонстрували різні зачіски, образи, важливість кольорів у нашому житті.

05.12.2016. На ранковій лінійці нагородили найактивніших учасників тижня, підвели підсумки. Найкращий підсумок - повне занурення учнів у світ кольорів та розвиток їх творчих здібностей.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…