Наша діяльність

Тиждень перукарського мистецтва

«Любов та краса – навкруги!»

З 11 по 15 лютого 2019 року в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» під гаслом «Любов та краса – навкруги!» відбувся тиждень перукарського мистецтва.

Під час проведення тижня учні груп перукарів приймали участь у різноманітних заходах та мали змогу продемонструвати свою професійну майстерність. Літвінова Наталія Валентинівна майстер виробничого навчання на відкритому уроці разом з дівчатами першого курсу створювали романтичні дівочі зачіски до Свята Закоханих.

У конкурсі стіннівок на тему «Перукарське мистецтво доби Відродження» учні підготували роботи, в яких представили перукарів середньовіччя та видатних митців того часу.

Учні другого курсу та майстри виробничого навчання Прокопенко Валентина Олександрівна та Забаєва Алла Федорівна підготували позакласний захід «Українські весільні обряди». Учасники заходу продемонстрували український весільний обряд, весільні зачіски та весільне вбрання.

Майстер виробничого навчання Бедке Юлія Валеріївна провела майстер-клас з виконання жіночої романтичної зачіски, на який було запрошено усіх учнів-перукарів.

Кульмінацією тижня стало свято Дня Святого Валентина, на якому викладач спецдисциплін Чучіна Олена Миколаївна розповіла про історію виникнення свята та як святкують цей день в різних країнах світу. Учні отримали задоволення від валентинок, які виготовили власноруч та подарували друзям.

Свято «Любов – це …» про романтичні відносини між людьми. Номери художньої самодіяльності та дефіле зачісок не залишили глядачів байдужими.

В олімпіаді з перукарського мистецтва перемогла учениця третього курсу Макарова Аліна.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…