Наша діяльність

Чарівна мандрівка криски Аліски та Шапоклюши

Новий рік-феєричне, казкове свято, наповнене сюрпризами, незабутніми емоціями. Дорослі і діти чекають на нього з нетерпінням. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Так, саме казка панувала на сцені Костянтинівського ВПУ -Індія, Китай, Африка, Україна- всі країни на одній сцені і відвідали ми їх за допомогою чарівного глобуса . Головні герої подорожували різними країнами світу та побували навіть на цілому континенті. В Індії Шапокляк та Аліска куштували салат Олів’є з ананасами та танцювали танок миру та дружби.

В Китаї спостерігали за неперевершеним шоу-драконів, отримали в подарунок мандаринки та танцювали танок з віялами . У Африці зустрілись з Клеопатрою та потрапили на справжнісінький карнавал, та так затанцювалися, що ледь встигли повернутись до України до початку Нового року, де на них чекав теплий прийом у хаті Яринки і Семена та щедрий святковий стіл, як годиться за українськими традиціями.

Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших ваших мрій.
Нехай збудеться все задумане, а 2020 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. У Новому році, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в Новому році щасливих людей стало більше.

Колектив Костянтинівського вищого професійного училища бажає всім, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні.
Успіхів Вам, щастя і благополуччя!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

There are no images in the gallery.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…