Наша діяльність

Тиждень перукарського мистецтва «Китайського карнавалу краси»

З 27 листопада по 12 грудня 2017 року в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» (113) проводився тиждень перукарського мистецтва під гаслом «Схід – діло тонке, перукаре!»

Протягом тижня групи перукарів знайомили учнів училища з культурою, звичками, особливостями та перукарським мистецтвом країн Сходу – Китаю та Японії.

Кожна група підготувала яскраві позакласні заходи, шоу-покази зачісок історичних періодів та молодіжних сучасних зачісок. Майстер в/н Шаєр Юлія Валеріївна зі своєю групою показала зимовий фестиваль «Саппо», який дуже популярний в Японії, ознайомила з традиціями та творчим надбанням країн, де сходить сонце.

Разом з майстром в/н Бедке Юлією Валерієвною та учнями групи 2-2 ми поринули у вир чудового свята «Китайського карнавалу краси». Це був чудовий показ зачісок давнього Китаю з веселим танком Дракону та чотирма міфічними найкрасивішими жінками Китаю. Учні училища почерпнули багато інформації про давні звички та традиції Китаю, культуру та ідеал жіночої краси.

Не залишились байдужими учні і до загадкового світу анімаційної японської культури, яку відобразили у своєму позакласному заході учні-перукарі третього курсу з майстром виробничого навчання Літвіновою Наталією Валентинівною.

На протязі тижня в кабінеті перукарського мистецтва демонструвалися відео-новинки перукарського мистецтва та тенденції моди на 2018 рік.

Найкращу презентацію за темою «Я – перукар!» виконала учениця групи 5-2 Новотуцька Анастасія.

Кульмінацією тижня стало шоу професійної спрямованості «Схід – діло тонке, перукаре!», яке підготувала викладач спецдисциплін Чучіна Олена Миколаївна. Учні співали веселі японські пісні, танцювали, показували цікаві відеопрезентації.

Дефіле японських зачісок стилю ніхонгама вразило своєю яскравістю та незвичайністю. Дівчата під керівництвом Чучіної О.М. виготовили традиційні японські прикраси технікою канзаші, які було використано під час дефіле.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…