Наша діяльність

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня, відзначають День Захисника України. У цей день вшановують героїв, що поклали власне життя за рідну землю та мир на ній, а також вітають усіх чоловіків. Цей день багатий на свята. 14 жовтня православні християни відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, ознакою якої є те, що вона у цей день покриває землю або листям, або снігом. А ще – є Заступницею від ворогів.

У ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» був дуже насичений тиждень, присвячений Дню захисника України та 75-річчю від початку формування Української повстанської армії.

09.10.2017р.- історична радіогазета «Усна історія. УПА-75», виставка в читальному залі КВПУ «Воля дорожча за життя»;

10.10.2017р.- історична вікторина на ранковій лінійці «Козацькі клейноди», кіносхідці КВПУ, перегляд стрічки « УПА- унікальне покоління»;

11.10.2017р. – участь в обласних змаганнях «Козацькі забави», м. Краматорськ; Вітаємо команду «Сокіл» з почесним ІІІ місцем! Молодці хлопці, так тримати!

12.10.2017р. – виставка квіткових композицій «Осінній букет захиснику України».

13.10.2017р.- урочиста святкова лінійка «Вітаємо,захисник!», спортивно-розважальне свято «Естафета мужності».

17.10.2017р.- заняття у Костянтинівському військовому комісаріаті «Розбирання та збирання АК».

Кожен день був наповнений чимось новим та цікавим. Найулюбленіший захід для учнів - це спортивно-патріотична гра «Естафета мужності». В цьому році до  учнівських команд  ( «Чайка», «Козачата», «Козацька люлька», «Українські козаченьки»),  приєдналась команда чоловіків зі складу  інженерно- педагогічного колективу «Булава». Крім спортивних естафет для команд, був індивідуальний конкурс для капітанів,  в якому поєднався спорт та український танок гопак, а також конкурс української народної пісні.

На святі були присутні гості з Костянтинівського військового комісаріату, випускники КВПУ, які були і суддями естафети: сержант - Севастьянов Олександр, молодший сержант - Філін Радислав,  старший солдат - Радідял Костянтин.

Свято було наповнене українськими піснями та привітаннями нинішніх та майбутніх захисників України.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…