Наша діяльність

Здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» взяли участь в обласному online-змаганні серед професійно-технічних навчальних закладів Донецької області до Дня святого Валентина

12 лютого о 12:00 КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» організували online -змагання з метою організації дозвільної діяльності здобувачів освіти, формування знань про День святого Валентина про його традиції, обряди в різних країнах світу, розвивати творчу активність, мислення, уважність, вміння слухати, виховувати добрі взаємовідносини, любов до прекрасного, залучення учнівської та студентської молоді до Українського і світового культурно-історичного середовища, розвитку логічного та критичного мислення, пізнавальної активності.

За день до заходу (11.02.2021) один представник команди, за номером, якого є зареєстрований Телеграм акаунт зв’язався з координатором змагання, для налагодження зв’язку та пояснення умов. Кожна команда для участі використовула один Google-meet-аккаунт з обов’язково безперебійним доступом до швидкісного інтернету, аудіо та відео обладнанням та один акаунт у месенджері Telegram.

За 15 хвилин до початку змагання всі представники команд отримали посилання в месенджері Telegram на Google-зустріч, де зібрались всі команди. Після привітання учасників чекали 4 сесії: логіка, історія Дня святого Валентина, історія Донеччини, музика та кінофест.

Здобувачі освіти та керівники команди від ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» із великим задоволенням прийняли участь в ціковому online-змаганні та щиро вдячні організаторам за цей захід. Колектив закладу щиро вітає всіх коханих та закоханих із наступаючим Днем Святого Валентина!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…