Наша діяльність

Проєкту "Твоє майбутнє - це ти" від ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище"

Online-хакатон: вітаємо переможців!

Ось і завершився першій Хакатон для освітян та освітянок закладів професійно - технічної освіти та чотири дні інтенсивного навчання вже позаду.

За ці дні перед учасниками та учасницями стояла складна задача не лише вигадати ідею ?, а й відшліфувати її та підготувати за всіма рекомендаціями менторів та менторок . Під час презентації проєктів, групи застосували поради для гарного пітчингу від Юлия Павлова.

А саме, доступно й ефективно доносили свою ідею, залучали та утримували увагу аудиторії, а також спробували виділити саме свій проєкт серед інших. Переможець - команда ДНЗ “Костянтинівське ВПУ” представила свій проєкт "Твоє майбутнє - це ти".

Завдяки отриманій підтримці команда планує створити серію мотиваційно-просвітницьких заходів з урахуванням гендерночутливого підходу для розвитку професійних можливостей молоді шляхом висвітлення історії успіху та самореалізації випускників та випускниць закладу.

Команда - переможець отримує необхідні ресурси на його реалізацію. Ми впевнені, що проєкт буде успішно втілений у життя та надихне команду на подальші досягнення. Ми будемо з великою зацікавленістю слідкувати за реалізацією проєкту - переможця та обов’язково розповімо його подробиці.

Online-Хакатон закінчений, але тепер починається найцікавіше - впровадження отриманих знань в практику. За ці чотири дні всі учасники та учасниці зробили великий крок на зустріч до середовища вільного від гендерних стереотипів та упереджень. Тому натхненно рухаємось далі!

Захід проводиться в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…