Наша діяльність

ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» ЗА здорове майбутнє молоді

Тютюн, алкоголь, деякі ліки, токсичні речовини, наркотики тощо. Усі вони більшою чи меншою мірою впливають на мозок і психіку людини, її здатність тверезо мислити і відповідально діяти. Тому їх називають психоактивними речовинами (такими, що впливають на психіку людини).

Деякі з них використовують у медицині як знеболювальні чи снодійні препарати. Інші, хоч і небезпечні для здоров’я, але не заборонені законом. Це тютюнові й алкогольні вироби, препарати побутової хімії.

Однак є ще одна група психоактивних речовин, вживання яких є особливо небезпечним. Це наркотичні речовини, наркотики. Хоч наркотичний ефект можуть мати й інші психоактивні речовини, до прикладу, деякі ліки, та загалом наркотиками прийнято називати лише нелегальні препарати, розповсюдження яких заборонено законом.

Саме про це сьогодні розповіла капрал поліції, помічниця дільничого офіцера поліції сектору превенції поліції Костянтинівки Тетяна Каверіна та педагог соціальний Валерія Тіщенко здобувачам освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…