Наша діяльність

"Стоп булінг!!!"

Булінг (цькування) – тривожна тенденція, особливо для сучасного дитячого середовища. За результатами дослідження, проведеного UNICEF у 2020 році, 73% дітей в Україні у віці від 11 до 17 років стикалися з проблемою булінгу (цькування) впродовж останніх трьох місяців, а 24% дітей стали жертвами цього явища. За статистикою, 80%  українських дітей піддаються цькуванням, навіть не усвідомлюючи цього. В усіх соціальних системах завжди є лідер, середня група і так званий "вигнанець".

Тема булінгу - проблема сьогодення. З якою потрібно боротись і викореняти. Саме для раннього виявлення проявів булінгу сьогодні для здобувачів освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище":

Каверіна Тетяна, рядовий поліції, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області;

Валерія Тіщенко, педагог соціальний провели інформаційний захід. Під час якого розповіли про типові ознаки булінгу, процесу виявлення та запобігання будь-яким формам боулінгу, адміністративну та кримінальну відповідальність за наслідками.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…