Наша діяльність

ТЕРНОПІЛЬЩИНА ЗАХОПЛЮЄ НАШІ СЕРЦЯ!

Понеділок, 01.04.24, видався дуже насиченим для учнів у Гримайлові. Зранку на уроках виробничого навчання учні ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" груп 2-1, 3-1 “Кухар. Кондитер”, 2-7 “Електрозварник ручного зварювання” відпрацювали нові навички з професійної підготовки, отримавши велике задоволення від виконаних вправ та отриманих результатів.

Після уроків учні долучилися до спільної з Краматорським ВПТКУ екскурсії до Товтрової гряди - смуги вузького горбистого пасма та гребенів, які підіймаються над прилеглою територією на 60—100 м. Товтри тягнуться з північного заходу на південний схід від Львівської області через Тернопільську і Хмельницьку області та Молдову аж до Румунії.

Група відвідала улюблені місця відпочинку Івана Франка – скелі на сході села Вікно. Саме в це село колись приїжджав Франко, де працював й відпочивав від рутинної архівної роботи у маєтку Федоровича. Зі скель Каменяр милувався неймовірними навколишніми краєвидами та писав свої твори.

Вразливі краєвиди та історичний наслідок цієї землі неодмінно залишає свій слід у серці та спогадах.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…