Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ З ХІМІЇ

Цікаво та пізнавально в ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" пройшов тиждень хімії. В цей період було проведено чотирнадцять тематичних заходів за напрямком «Хімія – найвеличніша загадка ще нерозкритих таємниць всесвіту», в яких із задоволенням прийняли участь здобувачі освіти І, ІІ та ІІІ курсів.

В перший день тижня викладач хімії Анна ІСЕНКО ознайомила здобувачів освіти з історією виникнення хімії та з видатними українськими хімікіми.

Учні переглядали пізнавально-наукові відео-ролики «Дивовижна хімія» та «Таємниці алхімії. Загадкова хімія Єгипту». Здійснили оnline-мандрівку «Таємниці будівництва Великих єгипетських пірамід» та пройшли онлайн квест «А що ти знаєш про хімію?», де з’ясували багато цікавих фактів про хімічні явища.

Разом із здобувачами освіти, на завершальному етапі тижня, Анна Юріївна провела інтерактивну гру «Корисна хімія» та прес-конференцію «Обережно! Хімія, що вбиває».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…