Наша діяльність

ГРИМАЙЛІВСКІ НОВИНИ

Вихідні дні в Гримайлові для здобувачів освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" проходять цікаво і корисно. Цієї суботи учні відвідали історико-краєзнавчий музей Володислава Федоровича у селі Вікно, що знаходиться поруч з Гримайловом.

Група ознайомилася з більш, ніж тисячею експонатів та унікальних старожитностей, які розміщені у восьми тематичних залах.

Вслід за музеєм учні здійснили прогулянку до місцевого парку-майданчику, де розташувалися казкові персонажі, створені з дерева та дбайливо розмальовані місцевими майстрами.

Тепле весняне повітря та сонечко сприяли цікавій прогулянці, а після повернення до гуртожитку кухарі груп 2-1, 3-1 разом із Валентиною Ольховик та Юлією Шаєр, майстрами виробничого навчання приготували смачний та корисний обід.

В Гримайлові учні ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" мають чудову можливість не лише вивчати теорію, але й отримати практичний досвід та насолодитися культурними заходами, поглибити свої знання про історію та мистецтво, відчути себе частиною історично-культурної спадщини нашої України.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…