Наша діяльність

РОБОТА В УМОВАХ РЕЛОКАЦІЇ

ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" продовжує організацію денної форми виробничого навчання на базі релокації в смт. Гримайлів Тернопільської області.

З минулого тижня до виробничого навчання в офлайн режимі приступила група 2-7 “Електрозварник ручного зварювання. Контролер зварювальних робіт”. Майбутні електрозварники відпрацьовують в майстерні навички зварювання, наплавлення та різання пластин різної товщини металевими електродами.

Групи 2-1, 3-1 з професії “Кухар. Кондитер” також приступили до очного виробничого навчання, на якому опановують уміння оформляти, порціонувати та відпускати салати, овочеві закуски, холодні страви.
Для безпечного відпрацювання професійних вмінь здобувачів освіти створені всі необхідні навчально-виробничі умови із дотримання охорони праці та техніки безпеки.

Навчання без дозвілля не може бути якісним. Тернопільщина зі своїми краєвидами продовжує дивувати наших учнів, викладачів та майстрів. Цього разу здобувачі освіти відвідали місцевий природний заповідник “Медобори” з мальовничими ущелинами та скелями.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…