Наша діяльність

СВЯТО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЧИСЛА ПІ

В цьому році у рамках свята дня народження числа Пі викладачами математики та фізики було проведено тиждень, присвячений найвідомішій математичній константі.

З цієї нагоди викладач фізики, Ірина ОРЧЕЛОТА, провела позакласні заходи в групах 1-5, 2-СЗ, 3-СЗ, 3-К, присвячені святкуванню і вшануванню числа Пі. В ході заходів здобувачі освіти знайомились з цікавими фактами про число Пі. Перевірили свої знання, відповіли на питання вікторини.

Викладач математики, Ольга ГОРІНА, з учнями груп 1-4, 2-СЗ та 2-1 переглядали відеоролики «Історія числа «Пі»», «Що означає число «Пі»» та поринули в чудовий світ музики числа «Пі».

Проведено пізнавальний захід «Число «Пі» або історія довжиною в 4000 років» із здобувачами освіти груп 3-СЗ та 1-5. Здобувачі освіти груп 3-1, 3-2 та 2-СЗ взяли участь в онлайн-квесті «Це чудове число Пі». На протязі тижня учні демонстрували свої творчі роботи, присвячені числу Пі.

Проведені інформаційні онлайн-хвилинки «Незабутнє число Пі», присвячені Міжнародному Дню числа Пі. Викладач Наталя КАМАНОВА познайомила здобувачів освіти з цікавими фактами про число Пі, яке вже понад 4000 років не залишає у спокою ані математиків, ані фізиків, ані ліриків.

Викладач математики, Олена ФІЛОНЕНКО, провела заходи в групах 1-8, 2-7, 3-7, 3-6, 3-К, під час яких здобувачі освіти переглянули відео «Цікаві факти про число ПІ», прослухали як звучить число Пі та прийняли участь у квесті «День числа Пі».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…