Наша діяльність

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРОЄКТ “ЦІКАВА ФІЗКУЛЬТУРА -2.0. ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ”

16 лютого 2024 року відбулось відкриття Національного проєкту «Цікава Фізкультура-2.0 Перезавантаження», який реалізовується на виконання «Концепції розвитку щоденного спорту в закладах освіти». Проєкт впроваджується Українською федерацією «Спорт заради розвитку».

До проєкту запрошуються заклади професійної-технічної освіти, фахової передвищої освіти, які отримали золоту відзнаку «Заклад партнер». У січні місяці наш заклад отримав золоту нагороду та став учасником національного проєкту. Свій досвід та напрацювання на всеукраїнському конкурсі представить викладач фізичної культури - Ніна ШИШИМАРЄВА.

Першим заходом у рамках проєкту став онлайн-урок до Дня Єднання. На якому здобувачі освіти пройшли тренінгові вправи на покращення психологічного самопочуття та інтерактивності. Національно-патріотичне виховання на уроках фізичної культури спонукає розвиток морально-етичних якостей особистості на оздоровчих та культурних традиціях українського народу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…