Наша діяльність

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ

ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" щиро вітає переможців відбіркового етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів ЗП(ПТ)О Донецької області у 2023/2024 н. р.!

Відповідно до наказу НМЦ ПТО у Донецькій області, від 18.12.2023 р. за № 84, до участі в ІІІ обласному етапі Конкурсу рекомендовано здобувачів освіти, які набрали найвищу кількість балів, відповідно до рейтингового порядку по одному учаснику від категорії.

Серед переможців - Ксенія МАСЛОВА та Владислав ОТРИЖКО, здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище», викладачки - Ольга ТРУСОВА та Владислава БОБИЛЬОВА.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо успіхів, натхнення та перемоги в ІІІ обласному етапі XXIV Міжнародного конкурсу. Висловлюємо велику подяку викладачкам Ользі ТРУСОВІЙ та Владиславі БОБИЛЬОВІЙ за плідну роботу у підготовці учасників до конкурсу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…