Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЇ

В осені 2023 року ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" став представником професійної освіти Донеччини в рамках green skills. Ми впевнені що відбудова України має відбуватися тільки за новими стандартами, з використанням зелених технологій. З метою популяризації екологічних технологій , зацікавлення здобувачів освіти у темі у закладі пройшов тиждень з предметів біологія та екологія під гаслом «Люби природу не як символ душі своєї. Люби природу не для себе, люби для неї!».

В рамках тижня були проведені різноманітні заходи, в яких із задоволенням прийняли участь здобувачі освіти І, ІІ та ІІІ курсів:

- Онлайн-екскурсія по всій території України;

- Тематичний урок «Біологія – цілий всесвіт всередині та навколо нас» з переглyljv авторського пізнавально-наукового відеоролика викладача Анни ІСЕНКО.

- Міні-ігри «Кращий за всіх» з тем: «Екологія», «Біологія як наука», «Спадковість та мінливість». Переможцями були визнані Михайло ІВЧЕНКО, Владислава ГАНЖА, Артем ШУМЕЙКО, Сергій КОВАЛЬОВ, Анатолій КОФАНОВ, Сергій АНДРІЄНКО, Артем БІЛОУС, Богдан КОНОШЕНКО, Олександра КЛЕТНА, Орхан АНДРЕЙКІН, Олександр БАЛАКОВ, Андрій БУРИЙ, Катерина ХЛЕБОВА, Олександр ФОМЕНКО.

- Відкриті уроки викладача Світлани КАРПЕНКО з предметів біологія та екологія. Де здобувачі освіти розглянули фундаментальні відкриття у галузі молекулярної біології, генетиці, вірусології, фізіології.

- Екологічні заходи.

На тижні біології та екології здобувачі освіти показали своє прагнення пізнавати мир та Всесвіт!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…