Наша діяльність

Підсумковий день проведення тижня з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Діловод»

19.05.2023 підсумковий день проведення тижня з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Діловод» в ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище".

В цей день найактивніші та відповідальні здобувачі освіти були відзначені Дипломами, відповідно до зайнятих місць. Online-вікторина «Кращий Діловод»: І місце Рафартарович Єлизавета; ІІ місце Соломахіна Юлія і Шахутін Денис; ІІІ місце Баранова Олександра. Також, після успішного завершення навчального курсу від Prometheus «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни», визначено та нагороджено дипломами кращих здобувачів освіти групи 3-ОД: Понікаренко Катерина – І місце, Шахутін Олексій – ІІ місце, Остащенко Валерія – ІІІ місце. ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

15.05.2023 для здобувачів освіти з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Діловод» було оголошено конкурс «Краща рекламна продукція для просування ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» в сфері надання освітніх послуг» і сьогодні журі, у складі викладачів спецдисциплін, майстрів в/н та адміністрації навчального закладу, обрали шість кращих робіт для участі у фінальному етапі голосування у соціальних мережах. Наші фіналісти: Береза Дмитро, Карасьова Віолетта, Кольцов Захар, Соломахіна Юлія, Сідельнікова Марія, Шульгін Олександр. Бажаємо успіху конкурсантам у фінальному голосуванні!!!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…