Наша діяльність

ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» на шляху до солодкого життя!

Продовжується робота Державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» над польсько-українським проєктом “W drodze do słodkiego życia” - warsztaty przedsiębiorczości cukierniczej», який реалізуються за програмою «ERASMUS+»!

Вже пройдено декілька кроків в проєкті. Всі заходи та презентації, в яких брали здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище", планувались за участю та під чітким контролем директора закладу Людмили Пометун.

Одразу після приїзду учасників, знайомства з центром, вихователями, опікунами та персоналом центру ми провели зустріч обох польсько-українських груп. Учасники обміну мали змогу коротко представитися, розповісти про свої вміння та інтереси.

Відразу після вечері відбулася оціночна зустріч керівників груп для обговорення деталей перебування та розклад на наступні дні.

04 листопада 2022 року (на другий день проєкту) для учасників розпочався з ознайомчої поїздки до Сяноцького музею народної архітектури, де на всіх чекала справжня атракція. Це була кондитерська майстерня в Пекарні на Галицькому ринку, яку очолив пан Олександр Воланін. Крім відвідування музею з екскурсоводом, учасники семінару також мали можливість навчитися готувати традиційну єврейську халу, як заварювати тісто, техніку виготовлення та випікання в традиційній печі на вугіллі. Всі учасники погодилися, що це відмінний продукт, незрівнянний навіть з аналогічними продуктами з ринку.

Відразу після обідньої перерви відбулася конференція за участю влади та представників місцевої громади. Молодь як з Польщі, так і з України мала можливість представити свої навчальні заклади, представити їх характеристики та ознайомити решту аудиторії з професіями, яким навчають в закладах професійної (професійно-технічної) освіти цих вражаючих країн.

Завершився день спільною інтеграційною грою під польсько-українські танцювальні хіти. Воркшопи проводяться в рамках програми Erasmus+, яка співфінансується Європейським Союзом.

Інформація надана за матеріалами з офіційної сторінки проєкту у фейсбук:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087019736347

#ERASMUS_PLUS; #ВСЕ_УКРАЇНА; #НАБЛИЖАЄМО_ПЕРЕМОГУ
#ДНЗ_КОСТЯНТИНІВСЬКЕ_ВИЩЕ_ПРОФЕСІЙНЕ_УЧИЛИЩЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…