Наша діяльність

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою привернення уваги учнівської молоді до складної ситуації з  дорожньо-транспортним травматизмом, з 6 по 12 травня у Костянтинівському вищому професійному училищі був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху».

Протягом Тижня було організовано та проведено такі заходи:

- інформаційна лінійка «Правила дорожнього руху»;
- конкурс стіннівок «Безпека дорожнього руху»;
- єдиний національний урок «Безпека на дорозі- безпека життя»;
- тематична вікторина «Дорожній міні-практикум»;
- захід «Операція «Пішохід»;
- практичне заняття – виконання правил дорожнього руху;
- спортивний захід «Безпечний рух».

На інформаційній лінійці було поінформовано учнів училища про те, що більше всього людей гине, стає інвалідами та хворими від дорожньо-транспортних аварій. Щоб зберегти своє життя треба обов’язково виконувати правила дорожнього руху, тому що вони встановлюють єдиний порядок руху на всій території України і виконання правил – запорука у збереженні життя на дорозі. У вестибюлі училища був представлений конкурс стіннівок «Безпека дорожнього руху», інформаційний куток із брошурами, буклетами, правилами дорожнього руху.

Викладачі училища на єдиному національному уроці «Безпека на дорозі-безпека життя» роз’яснювали учням як треба себе поводити на дорозі, як не порушити і як забезпечити безпеку свою і інших, наводили статистику дорожньо-транспортних аварій.

Викладач фізики Наталя Каманова провела тематичну вікторину: «Дорожній міні-практикум». Учні дивились відеоролики: «Недотримання пішоходом правил – потенціальне ДТП», «Не завжди вистачить лише знання і дотримання правил. Не забуваймо про увагу». Майстер практичного навчання Богдан Ковалевський на училищному авто майданчику провів з учнями практичне заняття з виконання правил дорожнього руху.

08.05.2019 року офіцер поліції Олена Дужак провела урок з учнями на тему «Операція «Пішохід». На уроці офіцер поліції разом з учнями повторювали правила дорожнього руху, застосовуючи мультфільми, де герої мультфільмів порушували правила. Учням було дуже цікаво.

10.05.2019 року на стадіоні училища «Металург» був проведений спортивний захід «Безпечний рух». В спортивному заході приймали участь головний інспектор управління Держпраці у Донецькій області Чалий С.В., завідувач сектором страхових інспекторів з охорони праці Костянтинівського відділення Фонду соціального страхування Кондратенко С.В.

13.05.2019 року на інформаційній лінійці були підведені підсумки проведених заходів, присвячених Тижню безпеки дорожнього руху під девізом «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…