Наша діяльність

Новорічна пригода в КВПУ

А Ви знаєте хто дружина Діда Мороза? Саме її шукали головні герої новорічної казки: Пес Сірко та Дід Мороз, долаючи перешкоди, які їм заподіяли Вовк, Ворона та Снігуронька, яка у нащій казці була на стороні злочинного світу.

Снігуронька допомогла Вовку та Вороні викрасти наречену Діда Мороза - Зиму, пограбувати його будинок та направила героїв неправильним шляхом. На якому вони зустрілись з Ягусями- Красунями, Східною Красунею і Султаном, чарівною Кікі та Лісовиком, але допоміг героям мудрий українець, зразковий сім’янин Козак Чуб. Як і в кожній казці добро перемогло зло. Зиму знайшов її наречений, Вовка, Ворону та Снігуроньку пробачили і вони понесли покарання, яке їм винесли глядачі. На заході панувала казкова, зимова, новорічна атмосфера. Дорослі та діти з однаковим задоволенням стежили за розвитком подій у казці.

Не дивлячись на погоду за вікном, в нашому навчальному закладі відбулась «Новорічна хуртовина» - конкурс на кращу сніжинку з природніх, побутових, металевих та харчових матеріалів. Усі учасники заходу отримали грамоти та солодкі подарунки.

Дай Боже Вам любові і тепла,
Добра в сім`ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!
Хай здійснює бажання рік Новий,
З чудовим святом, радості і мрій!

Колектив Костянтинівського вищого училища вітає колег з Новим роком та Різдвом Христовим!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…