Наша діяльність

I етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка відбувся

Приходять і відходять людські покоління, залишаючи нащадкам результати своєї праці, духовні здобутки і проблеми. З прилучення до них починається духовне прозріння окремої людини і цілих поколінь, які мають зробити новий крок назустріч долі.

Так проявляється вічний зв’язок часів і поколінь, непереривний рух у майбутнє. Тарас Григорович Шевченко , гордість української нації, серцем чув і розумів свою землю, болів її болями та заповідав нам:

Учитеся,читайте,
І чужому научайтесь,
Й свого не цурайтесь!

10 жовтня 2017 року в Костянтинівському ВПУ відбулося урочисте відкриття I етапу VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Ведучі розповіли про літературну і просвітницьку діяльність Тараса Шевченка, про роль його спадщини у розбудові України. Прочитали вірші Кобзаря, переглянули документальний фільм та запросили усіх бажаючих прийняти участь у мовно-літературному конкурсі. 14 учнів 1-5 курсу виконали завдання I етапу конкурсу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…