Наша діяльність

І МІСЦЕ В ОСОБИСТИХ ЗМАГАННЯХ НА ФІНАЛЬНОМУ ЕТАПІ ЧЕМПІОНАТА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗІ СПОРТИВНОГО ОРІЄНТУВАННЯ

Здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" взяли участь у VІ фінальному етапі Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp» у дистанційному режимі. У змаганнях приймали участь команди та учасники в особистому заліку з Донецької, Запорізької, Одеської, Київської, Сумської та Дніпропетровської областей. Загалом 39 команд, 304 учасників.

У рамках чемпіонату здобувачі освіти проходили випробування у комп’ютерній грі «Catching Features» - відеогра-симулятор, розроблена для спортивного орієнтування. Учасники мали змогу зустрітись у віртуально створеному лісі м. Святогірськ, Краматорського району та здолати дистанцію конкуруючи між собою.

У особистих змаганнях посів І місце здобувач освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" - Богдан ГОРДІЙЧУК. Вітаємо переможця!

Дякуємо керівнику команди Ніни ШИШИМАРЕВОЙ за високий рівень підготовки до чемпіонати! Бажаємо нових звершень та перемог!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…