Наша діяльність

Підсумки Всеукраїнського Олімпійського тижня у ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище”

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування у здобувачів освіти фізичного і морального здоров’я з 11 вересня по 15 вересня 2023 року у ДНЗ “КВПУ” пройшов Олімпійський тиждень.

У зв'язку з військовим станом у країні усі заходи мали дистанційний формат. Викладачі фізичної культури Володимир ДРОКІН, Олександр ВОЛКОВ, Денис ЄСІН, під керівництвом голови методичної комісії “Фізичної культури” Ніни ШИШМАРЕВОЇ, підготували для учасників насичену та різноманітну програму.

Здобувачі освіти проходили вікторини з розробленим сторітеллінгом, тести на платформі MineTest та ігри розроблені в Quizziz. Використання гейміфікації при проведенні олімпійського тижня значно підвищило зацікавленість здобувачів освіти та їх мотивацію, сприяло емоційній залученості та соціальній взаємодії між учасниками команди. Які Олімпійські ігри без п’єдесталу? Усі учасники отримали грамоти та дипломи!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…