Наша діяльність

Всеукраїнська Спартакіада з легкої атлетики серед учнів закладів професійної освіти в м. Дніпро

З 14 по 16 травня 2018 року в м. Дніпро відбулися фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади з легкої атлетики серед учнів закладів професійної освіти.

Зранку 15.05.2018 р. на стадіоні Вищого училища фізичної культури м. Дніпро зібралися команди 10 областей нашої країни для урочистого відкриття та участі у змаганнях. Збірна команда Донецької області була представлена переможцем обласного етапу Спартакіади – учнями Костянтинівського вищого професійного училища та ученицею Костянтинівського професійного будівельного ліцею.

Упродовж двох днів боротьба була дуже напруженою та видовищною. Кожен з учасників докладав максимум зусиль, аби досягти бажаного результату. Шанси на перемогу були у всіх, але команди які змогли приїхати на це свято спорту, вже є переможцями.

Наші хлопці та дівчата вперше брали участь в такій події. На все життя вони запам’ятали не лише накал спортивної боротьби та дух змагань, а й прекрасну атмосферу впродовж подорожі. Екскурсія по набережній Дніпра стала приємною нагородою для наших спортсменів.

І хоча наша команда не посіла призових місць, головним результатом став неоцінний досвід, який надав натхнення для майбутніх спортивних досягнень.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…