Наша діяльність

Олімпійський День здоров’я

08.09. 2017 року на стадіоні КВПУ, в рамках Олімпійського тижня, відбувся традиційний День здоров’я для учнів та колективу.

Урочисте відкриття свята розпочалось з підняття прапору під гімн України. Керівник фізичного виховання Трунов Дмитро Володимирович привітав всіх присутніх зі святом спорту, краси, молодості та провів традиційну зарядку яка стала стартом перед початком змагань.

В заході прийняло участь 14 команд (320 чоловік). Програма змагань складалась з 14 спортивних станцій, на яких учні з майстрами та класними керівниками демонстрували: влучність, спритність, швидкість, синхронність, а також акторські здібності.

За підсумками змагань, найкращими стали:

 - І місце- група 2-4 «Слюсар з ремонту автомобілів. Водій категорія «С», команда «БЕМС»;
 - ІІ місце- група 4-11 «Кухар.Кондитер», команда «ПОВАРЯТА»;
 - ІІІ місце – група 3-5 «Електрогазозварник. Контролер зварювальних робіт» команда «ПІРАТИ»

Після проходження спортивних станцій на учасників чекав традиційний запальний конкурс – перетягування канату.

Переможці визначились наступним чином:

 - I місце - серед хлопців, група 2-4 «Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів (категорії «С»), команда «Бемс»;
 - I місце - серед дівчат, група 1-1 «Кухар. Кондитер», команда «Спортивний холодець».

Родзинкою свята став конкурс капітанів, який пройшов під девізом: «Хто вище б’є - той краще грає у футбол». Умови конкурсу були однаковими, як для хлопців так і для дівчат. Метою капітанів було, вдарити по м’ячу так, щоб він якнайдовше протримався в повітрі. З цим завданням гарно впорались як хлопці так і дівчата, найкращі отримали солодкі подарунки.

Олімпійське свято пройшло в веселому,святковому настрої. Всіх учасників привітав з перемогою в.о. директора КВПУ С.І. Дорофеєв та нагородив спортивними грамотами.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…