Наша діяльність

Професійно-технічна освіта в часи війни: Українські навчальні заклади переживають трансформацію та згуртовуються

24 лютого 2022 року - дата, яка змінила життя кожного українця! З початку повномасштабної війни для наших здобувачів освіти навчання стало не просто соціальною послугою, воно стало життєвою необхідністю. “Гугл” кабінети та майстерні стали для усіх нас єдиним зв'язком з тим нормальним, мирним життям. Зараз освіта згуртовує як ніколи, дає змогу молоді не опустити руки, а йти вперед не зважаючи ні на що!

Сьогодні в Україні 33 коледжі та виші перебувають в статусі переміщених. За підтримки Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” було тимчасово релоковане до Тернопільської області, смт Гримайлів.

У серпні місяці директорка ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” Людмила ПОМЕТУН взяла участь у нараді із заступником начальника Тернопільської обласної державної адміністрації Віктором Устенко.

Спільно обговорили розміщення закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області у закладах освіти Тернопільської області в порядку визначеному законодавством згідно відповідних договорів.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…