Наша діяльність

День Соборності України у ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище"

«Ми мусимо навчитися чути себе українцями - не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів...».

Іван Франко

 

22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.

19 січня на єдиному уроці класні керівники розповіли про історію, факти, традиції Дня Соборності України. Здобувачі освіти взяли участь в обласній  тематичній годині з інтерактивним квестом "Україна починається з тебе!, проведено фотовиставку «Україна – це ми!».

Соборність - це наша броня, яку ніколи не пробити ворогу. Це наша мудрість, здобута у боротьбі. Це велика сила єдності, що робить нас міцнішими і в тилу, і на полі бою. Соборність - це про нас! Слава Україні! Героям слава!

 

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине…
От де, люде, наша слава,

 

Слава України!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…