Наша діяльність

Майбутні захисники

06 грудня 2018 року в Костянтинівському вищому професійному училищі відбувся спортивно-патріотичний захід «Майбутні захисники».

Традиційно це свято було призначено Дню збройних сил України. В святковій актовій залі зібралися учні та працівники училища, щоб виразити подяку і повагу всім тим, хто носить військову форму та захищає нашу країну.

Метою заходу було проведення змагань, які сприяли виховуванню патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння.

Програма передбачувала наступні конкурси: «Привітання та стройова підготовка», «Військова переправа», «Снайперська підготовка», «Армійський гумор», «Чистка картоплі» та традиційний «Бій мішками».

Команди 7 навчальних груп представляли різні роди військ ЗСУ. За підсумками І місце посіла команда групи 2-4 «Слюсар з ремонту КТЗ. Водій категорії «С».

Гарний настрій та задоволення отримали усі учасники заходу. Всі учасники та призери змагань були нагороджені почесними грамотами.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…